TRENERI


U raju za decu i ljubitelje tenisa – TC Reket klub, vlada klupski duh i potpuno saglasje medju trenerima koji se trude da zajednički nalaze idealna rešenja za razvoj igre svakog deteta ponaosob.

Zadatak trenera je stvaranje idealnih grupa, razumevanje želja deteta u izboru trenera, upućivanje roditelja u svet tenisa. Sve je to lako ostvarljivo kada to rade timski tri trenera i kada je sve podređeno razvoju klupskog duha i poboljšanju igre svakog igrača.

Teniska škola Reket kluba broji preko 50 svojih članova, a njihov dugogodišnji dolazak u klub, najbolja je potvrda atmosfere i pozitivne energije koja vlada ovim klubom! 😀

LJILJANA NANUSEVIC – Tel: 065 435 16 11

Diplomirani teniski trener.

Šampionka Jugoslavije u svim kategorijama – 12 puta.

Član reprezentacije u svim juniorskim kategorijama.

Pobedjivala tadašnje najbolje juniorke sveta koje su kasnije bile i br. 1 na WTA: Dementijeva, Enan, Miskina, Kuznjecova

Sa 14 godina najmlađi član FED KUP tima.

Bivša WTA igračica.

Osnivač i glavni trener škole tenisa “Mali Šampioni”.

MIROSLAV GORDIC – Tel: 064 111 3155

Kao trener počeo je da radi 1986. godine u teniskom klubu Partizan iz Beograda. U periodu od 1986. do 1990. radio je u teniskoj skoli nakon čega počinje da radi sa takmičarima. Radio je sa juniorskim takmičarima koji su se takmičili u kategorijama do 12, 14 i 16 godina. Godine 1994. radio je u kampu Jelene Genčić na Kopaoniku kao jedan od trenera. Te godine počeo je da trenira Novaka Đokovića sa kojim je radio do 1999. godine. U teniskom klubu Partizan , radio je do 2005. godine, nakon čega počinje samostalno da radi.

Pored Novaka Đokovića trenirao je mnoge uspešne takmičare koji su osvajali brojne turnire u Srbiji i bili prvaci u svojim kategorijama. Od poznatih takmičara trenirao je Luku Marinkovica i Ivana Milivojevica koji su 2002. godine osvojili ekipno državno prvenstvo zajedno sa Novakom Đokovićem, zatim Miljana Zekića,Dejana Petkovića.

DRAGOLJUB MALETIC – Tel: 063 205 215

Trenersku karijeru započeo u Teniskom klubu “Partizan” u Beogradu 1987 godine.U periodu od 1987- 1990. godine radio je u teniskoj školi“ Partizan“.Od 1990. godine do 1993. zajedno sa Jelenom Genčić ,kao “Glavni trener”, radi sa takmičarskom selekcijom mladih juniora Partizana do 14 godina.Trenersku karijeru nastavlja u Nemačkoj .Od 1994. godine radi u više Teniskih klubova u okolini Frankfurta:Tennis club Nieder- Olm,Goldstein,Bad Homburg kao trener muških i ženskih juniorskih timova.

Od 1999. godine svoj trenerski rad nastavlja u Italiji ,grad Rim, gde je radio sve do 2005. godine.

Poseduje trenerske licence iz zemalja u kojima je bio trener i kao jednu od mnogih izdvajamo trenersku licencu Toni Nadal akademije.