TENISKA ŠKOLA


Teniska škola teniskog centra Reket klub obuhvata različite uzraste i nivoe ljubitelja teniske igre, kako onih najmladjih koji uče prve teniske pokrete, tako i starijih koji žele da nauče lepo da igraju tenis radi sopstvenog uživanja i rekreacije.

Deca koja na svojim nivoima savladaju osnove teniske igre imaju priliku da na klupskim turnirima koje organizujemo osvoje svoje prve trofeje i tako se na najbolji mogući način pripreme za zvanična takmičenja koja organizuje Teniski savez Beograda.

Svetska Teniska Federacija (ITF), počevši od 2012. godine, uvrstila je TENIS 10s kao obavezni program za organizaciju takmičenja po nivoima, CRVENI, NARANDŽASTI i ZELENI za decu uzrasta do 10 godina, koju sa posebnom pažnjom sprovodimo u našoj školi tenisa. Svojom posvećenošću i stručnošću uz pomoć sporijih lopti i manjih terena stvaramo široku bazu u građenju novih igrača na veoma zabavan način uz dosta pristupačne cene.

Posebnu radost i osveženje u vrelim letnjim danima pruža otvoreni bazen, a za one koji se još nisu oslobodili u vodi kao na terenu, namenjena je škola plivanja pre ili posle treninga sa jednim od najiskusnijih učitelja plivanja u gradu.

Puno lepih razloga da budete deo energije pozitivnih ljudi koji čine teniski centar Reket klub! 🙂