TRENERI


U raju za decu i ljubitelje tenisa – TC Reket klub, vlada klupski duh i potpuno saglasje medju trenerima koji se trude da zajednički nalaze idealna rešenja za razvoj igre svakog deteta ponaosob.

Zadatak trenera je stvaranje idealnih grupa, razumevanje želja deteta u izboru trenera, upućivanje roditelja u svet tenisa. Sve je to lako ostvarljivo kada to rade timski tri trenera i kada je sve podređeno razvoju klupskog duha i poboljšanju igre svakog igrača.

Teniska škola Reket kluba broji preko 50 svojih članova, a njihov dugogodišnji dolazak u klub, najbolja je potvrda atmosfere i pozitivne energije koja vlada ovim klubom! :-D

 

GRIGORIJE BRKOVIĆ

Grisa 150

Rođen 1979. godine u Kraljevu

Koordinator rada teniske škole TC Reket klub.

Učio tenis i trenerski posao u radu sa decom od Zorana Bodića – Bode.

Poseduje “C” licencu Teniskog Saveza Srbije za najlmladje polaznike.

Poseduje “B” licencu Teniskog Saveza Srbije za mlade juniore.

Preporučuje ga posvećenost i pojedničan pristup u radu sa najmladjim igračima, kreativnost u radu, smirenost i razumevanje radi koje igrači daju svoj maksimum.

 

MAJA TOŠIĆ

Maja sa decom 150x150

Rodjena 24. Septembra 1983. Godine.

1990-1998. Aktivno trenirala tenis i takmičila u mladjim juniorskim konkurencijama.
2003-2008. Završila Sportsku Akademiju Beograd, studije za više sportske trenere, smer: tenis

Radila u TK Top Tenu od 2008. do 2013. godine. Radila sa tenis školom, mladjim takmičarima i rekreativcima. Zapaženi takmičarski rezultati u radu sa Nikolom Purićem. 2012. godine Nikola je završio godinu kao 2. igrač u Beogradu i 20. igrač u Srbiji u konkurenciji do 12 godina.

Poseduje “C” licencu Teniskog Saveza Srbije.

Kao trenera preporučuje je veliki trud i zalaganje na treninzima, ozbiljnost, odgovornost i ambicioznost u stvaranju igrača koji se ponose svojim trenerom.Weather forecast by WP Wunderground & Denver Snow Plowing